BELLOC (Alba Marina Rivera i Petra Hiebler) Barcelona – Escenografia

Belloc és un jove estudi de disseny il·lustratiu, o d’il·lustració dissenyada, flirtejant a la vegada amb el disseny industrial. Fundat per Alba Marina Rivera (il·lustradora formada a l’Escola Massana de Barcelona) i Petra Hiebler (fotògrafa i dissenyadora, graduada a Die Graphische a Viena i actual estudiant de disseny industrial a la Massana), Belloc neix amb l’aspiració de convertir-se en un lloc d’encontre, on l’experiència professional d’ambdues integrants es barregi per donar lloc a un còctel nou en estil i llenguatge.

El tot surt guanyant, i es converteix en alguna cosa més que la suma de les parts: mentre l’Alba Marina il·lustra àlbums per a nens i treballa com a directora d’art a televisió, i Petra es dedica al disseny gràfic i dóna els primers passos en el disseny industrial, Belloc va prenent cos. Projectes com les bosses Cut&Paste, premiades al certamen Jóvenes Creadores 2008 de Madrid, o l’àlbum il·lustrat El contador de contes, guardonat amb el premi Bologna ragazzi Award 2009, són exemples de com el treball d’aquestes joves creadores comença a ser reconegut.

Ara Belloc fa un pas més en la seva recerca estètica i s’afronta al repte escenogràfic proposat per La Torratxa Produccions Artístiques, partint, com sempre, del seu esperit multidisciplinar.


www.bellocstudio.com