Bàrbara Flores Vera (Barcelona) – Direcció Artística

Neix a Barcelona un 10 de Juny de 1985, però ràpidament es traslladà a Valls, on ha viscut tots aquests anys i on comença la seva projecció personal i professional. És a Valls on debuten les seves facetes teatrals, primer a l'institut Narcís Oller formant part de les obres i musicals i donant classes extraescolars i més tard al GTP (Grup del Teatre Principal) on protagonitza diferents obres i espectacles. A l'Institut és on dirigeix els seus dos primers musicals: Només hi faltes tu! juntament amb Raul Molina, i Una de bojos, aquest cop en solitari.

Enmig de tot això es desplaçaria a Barcelona per regularitzar la seva formació teatral i vocal a l'escola Eòlia, on ha rebut classes de Carol López, Ester Bové, Viv Maning i Lluís X. Villanueva entre d'altres. S'endinsa al món professional de la mà de Ferran Madico, director del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER) on participa com a ajudant de direcció en l'espectacle Shakespeare Night a la Sala Muntaner de Barcelona, protagonitzat per Mercé Sampietro; i assistent de direcció i regidoria de Tornar a Casa de Harold Pinter, amb temporada al Teatre Nacional de Catalunya. Més tard es responsabilitza de la regidoria de l'obra Tres Dramolette, de Thomas Benhard, dirigida per Carmé Cané i Rosa Maria Sardà, amb temporada al Teatre Romea de Barcelona.
Ha format part del grup d'havaneres i cançó catalana "Trams", on ha estat vocalista més de 6 anys i on més tard, gràcies a la creació de La Torratxa Produccions per part d'alguns dels membres de Trams, dirigeix el musical Somnis, el musical que et farà viure on es realitza un treball curiós: una creació i direcció gairebé conjunta per part de tots els membres. Va formar part de l'equip de regidors de la Expo de l'aigua de Saragossa 2008. Seguidament va coordinar la regidoria de l’espectacle El Mort dins el Cicle de Creació Contemporània de Reus (CCCR) produït pel CAER i finalitza l’any 2008 a Madrid amb l’ajundantia de direcció de Regreso al hogar de Harold Pinter amb direcció de Ferran Madico, on ha fet temporada al Teatro Español de Madrid. En el món audiovisual dirigeix el curtmetratge Instants produït per Never*Slows.
1 Response
  1. Anònim Says:

    I t'oblides de parlar de mi i del Jaume... doncs vaja...

    Andreu.