Èxit rotund de Disculpin Les Molèsties! a Valls

dissabte 11/7/2009
Més de 1000 persones es desfeien en aplaudiments dijous a la nit en acabar l'estrena de Disculpin Les Molèsties! en un Centre Cultural més ple que mai.
per Gerard Ramos

A les 21,13h el personal de la sala va haver d'obrir portes davant la immensa cua de gent que ja s'esperava expectant a la porta. Crits, corredisses, nervis, i una gran avidesa per disposar de les millors localitats van omplir la sala amb la primera tanda de públic. Poc després de dos quarts la platea, el primer i el segon pis del teatre estaven plens; a tres quarts s'obria l'accés al tercer pis.
A les 22,00h no quedava una sola butaca lliure al teatre, i per fi, a les 22,10h, deu minuts més tard del previst, s'apagaven les llums de la sala, un moment màgic que va anar acompanyat d'un entusiasta aplaudiment per part del públic.

La hora i tres quarts següents van estar plenes de cançons, riures, ironia, i més d'una sorpresa inesperada. L'obra, que va transcórrer sense destacables incidents, almenys no més que els explicitats en el guió, va ser rebuda amb l'explosiva ovació de les més de 1000 persones que omplien el teatre.
A la sortida, una majoria entusiasmada, sorpresa, i alguna opinió divergent.

Aviat tindrem més fotos de l'estrena, però per anar fent boca us deixem amb les millors imatges de les hores que van precedir l'aclamada representació.





















Etiquetes de comentaris: edit post
1 Response
  1. L'administració d'aquest blog demana disculpes a aquells qui havíeu escrit algun comentari a l'entrada anterior.
    Per causes tècniques ha hagut de ser eliminada i reeditada.

    Disculpin les molèsties.